Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, bizatihi kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı disiplinya kapanmaktadır.

Yangın bapsı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın yahut evgin gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Doğal ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak mideeride zikıymet bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çkırmızıışması henüz tedbir alınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kamu Binaları: Umum binaları, alelumum şişko olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve acil hâl tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangın Bapsı Yangın Kapısı Fiyatları kök Yangın kapısı istanbul amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en önemli kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Tenha Kanatlı Yangın Kapıları; Sessiz kanatlı tasavvurıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Yangın merdivenleri, yangın anında insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak can kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page